Lezen&Luisteren: GoodReads Reading Challenge 2017

2017-08-03 12.11.57

Het jaar is al over de helft en ik kan tot mijn grote vreugde melden dat ik mijn leesdoel voor 2017 al bijna gehaald heb. Nou is dat helemaal niet vreemd, want de lat lag dit jaar behoorlijk laag. Maar ja, vorig jaar heb ik het niet gehaald en dat vond ik erg teleurstellend. Dan maar wat minder lezen in 2017. Al besef ik dat 100 titels ook geen kattenpis is.

Niet alle boeken waren trouwens dik. Maar ik zit daar niet mee. Sommige dikke pillen lees ik in een sneltreinvaart omdat ze gewoonweg makkelijk weglezen, er zijn dunne werkjes waar ik niet doorheen kom. En dichtbundels zijn niet altijd bedoeld om snel te lezen. Maar pas als ik een gruwelijke leesdip heb gehad en toch aan mijn leesdoel wil komen, zal ik Literaire Juweeltje van nog geen 100 bladzijden inzetten.

Overigens heb ik nog een paar kleine dipjes gehad hoor. Maar dat komt voornamelijk omdat we hier zo veel Netflixen om de zinnen te verzetten. Inmiddels ben ik weer lekker bezig met lezen. Want ook dat leidt mij af en weerhoudt me van al te veel piekeren. Misschien leg ik de lat wat hoger of laat ik het gewoon zo. Volgend jaar zie ik wel.

4 gedachten over “Lezen&Luisteren: GoodReads Reading Challenge 2017

  1. Pippi Bericht auteur

   Dat is zo! Ik denk dat ik wel snel vergeet waar de boeken over gingen, maar dat geeft niet. Op GoodReads hou im bij wat ik geen tweede keer hoef te lezen :)

   Reageren
 1. chucky1012

  Dat is zo fijn om je gedachten even te kunnen verzetten op iets anders zodat de tijd veel sneller voorbij gaat…….
  Begrijpelijk dat je soms vergeet waar het verhaal over ging.

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>