Lezen&Luisteren: Kinderboekenbuit april 2023

Er was een tijd dat ik iedere nagellakbuit liet zien. Dat was toen ik nog minstens tien lakjes per maand kocht. Inmiddels is het gedaan met die verslaving. Ook koop ik geen tassen, jurken en schoenen meer. Maar ik moet mijn geld toch ergens aan uitgeven en sinds begin 2022 koop ik kinderboeken.

In het Nederlands vertaalde jeugdliteratuur laat ik staan- gelukkig valt bijna alles wel te downloaden. In ieder geval kan ik me één keer per maand verheugen op de komt van de pakketbezorger die mijn aankopen komt afleveren. Natuurlijk koop ik zoveel mogelijk tweedehands, maar als dat niet kan, geef ik een fortuin uit in een zelfstandige boekhandel.

Beide boekenverkopers bevinden zich in Rotterdam en wellicht is dat de reden waarom ik de aankopen de volgende dag in huis heb. Gelukkig maar, want ik kijk altijd uit naar het bekijken van de boeken die ik uitgekozen heb. Natuurlijk kan ik ook naar de winkels gaan, maar inhouw niet zo van sjouwen en ik gun mijn vaste bezorger de klandizie.

Wat ik eergisteren binnenkreeg, zal ik snel gaan lezen. De boeken moeten wel uit voordat ik medio mei weer wat ga bestellen. Het zijn deze keer niet allemaal boeken die je in een halve dag uitleest, dus misschien doe ik wel langer dan vier weken met deze buit.

4 gedachten over “Lezen&Luisteren: Kinderboekenbuit april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *