Lezen&Luisteren: Kinderboekenbuit mei 2023

Deze maand bestaat de buit uit slechts vijf boeken. Dat komt omdat ik nog een aantal ongelezen aankopen van april heb staan. Vroeger bleef ik kopen- ik ben weleens van een Boekenfestijn thuisgekomen met dertig boeken.Tegenwoordig koop ik alleen kinderboeken die ik snel wil lezen. Maar ja, er kwamen de afgelopen weken toch een paar spannende boeken tussendoor.

Van de stapel hierboven heb ik er twee gelezen en ik hoop de komende dagen het boek van Enne Koens te lezen. Het Kerstboek laat ik misschien liggen tot het winter is en die verzameling sprookjes zal ik wel in etappes gaan lezen. Dan nog de Woutertje Pieterse Prijs shortlist en dan mag ik in juni weer iets nieuws kopen.

4 gedachten over “Lezen&Luisteren: Kinderboekenbuit mei 2023

 1. chucky1012

  Ja, maar dat mis ik het boekenfestijn.
  Want ik kocht er van alles ook kook- en fashionboeken.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wat was dat geweldig hè. Als het in Ahoy was, ging ik soms een paar keer. Zoveel gekocht. Nu ik kinderboeken verbale, mis ik het festijn nog meer.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *