Lezen&Luisteren: Kinderboekenweek 2023

Dit jaar begint de Kinderboekenweek op Dierendag. Misschien moet ik dat maar eens vieren door Apollo, Fluffy en Popje voor te lezen. Jarenlang kocht ik bijna alleen tijdens de Kinderboekenweek een kinderboek. Totdat Mika op de basisschool zat. Toen ben ik serieus begonnen een kinderboekenverzameling aan te leggen. Dit jaar kijk ik erg uit naar het Kinderboekenweekgeschenk. Dat is namelijk geschreven door Sanne Rooseboom. Haar serie over Het Ministerie van Oplossingen vind ik erg leuk. Er komt ook weer een Prentenboek van het Jaar. Ook leuk om te lezen en te verzamelen. Het is voorlopig nog geen 4 oktober, dus ik heb alle tijd om iets moois uit te zoeken. Het thema is Bij mij thuis en dat spreekt me wel aan.

4 gedachten over “Lezen&Luisteren: Kinderboekenweek 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *