Lezen&Luisteren: Luisterboeken

Vandaag werd me verteld dat het zicht in mijn kinkeroof 30% en in mijn rechteroog 20% is en dat het helaas niet zal verbeteren. Dus wellicht heb ik mijn laatste brilletje laten aanmeten. De volgende stap zal waarschijnlijk een witte stok zijn. En een nieuw hondje, want Apollo is al oud, Fluffy is niet helemaal 100 en Popje luistert niet graag.

Gelukkig kan ik de letters van de boeken die ik op mijn telefoon en eReader lees, makkelijk groter maken. Met een beetje mazzel kan ik nog een tijdje lezen wat er te downloaden is. En op een gegeven moment wordt het tijd voor luisterboeken, Die je ook op Spotify kunt vinden. Binnenkort maar eens proefdraaien.

9 gedachten over “Lezen&Luisteren: Luisterboeken

  1. Pippi Bericht auteur

   Allereerst wil ik je zeggen dat ik je altijd zo bruikbare links erg op prijs stel. Ook deze was zeer verhelderend. Gelukkig kon ik het met mijn neus dichtbij het beeldscherm lezen. Wat klinkt het verhaal toch bekend. Ht is maar goed dat ik geen goedbetaalde baan had die ik ik al snel verloor.Ook ik maak er het beste van. I, ga nog goed over van alles nadenken en ik zal er uiteindelijk wel een stukje over schrijven.
   Dank je!

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Heel fijn dat j me weer iets heb gestuurd waar ik wat aan heb. Met mijn ogen zal het wel niet goed komen, maar voorlopig red ik me wl!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *