Lezen&Luisteren: Oude boeken

mde

Net toen ik serieus begon met het weggeven van boeken kreeg ik een berichtje van Monique. Zij is samen met haar man ook aan het downsizen en ze had talloze boeken die ik mocht hebben. Dat heb ik natuurlijk niet gedaan en ik wilde alleen maar een Kinderboekengeschenk hebben dat ik niet zo gauw kon vinden in de kamer van Mika.

Een paar dagen geleden belde haar man me op. Kom even naar de carport, want ik heb wat voor je, zei Rob. Hij stond er niet met een klein boekje- welnee, er zat nog meer in de zak. Allemaal oude en vooral ouderwetse kinderboeken. Plus een leerboek van vroeger en een nuttig boekje dat ik binnenkort eens zal laten zien.

Er waren heel wat gaten ontstaan in de boekenkasten en ik hoop eerlijk gezegd dat zich nog meer mensen bij mij zullen melden. Wie dol is op Engelstalige chicklit kan hier dozen vol van meenemen. Maar ik heb ook genoeg spannende boeken. Het downsizen gaat langzaam, maar ik heb goede hoop dat er nog lezers zijn die ik blij kan maken met wat ik in tientallen jaren bijeen gespaard heb.

inCollage_20210225_134508952

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: Oude boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>