Lezen&Luisteren: ProfNail

sdr

ProfNail is een vaktijdschrift voor hand- en nagelverzorging. Van mijn vriendin Natasja die nagelstyliste is, kreeg ik een stapel van deze vakbladen om eens door te bladeren. Misschien zou ik er wat aan hebben. Inderdaad, er stonden hele goede tips in. Over mooie mani’s, maar ook hoe je met een acrylpasta en een UV-apparaat beschadigde of lelijke nagels kunt opkalefateren.

Inmiddels ben ik niet meer zoveel bezig met mijn nagels. Ze worden nog wel iedere dag gelakt en sinds de pandemie begon smeer ik veel vaker balsem op mijn door het constant wassen flink uitgedroogde handen. Maar toch blader ik graag door de tijdschriften om tips op te den. Wel doe ik ontzettend mijn best om niet te kijken naar de reclames voor nagellakmerken die ik niet ken- voor je het weet wil ik dan toch meer lakjes kopen.

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: ProfNail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>