Lezen&Luisteren: Slumberland

Er stond een nieuwe kinderfilm op Netflix, zag ik. Omdat Jason Momoa een hoofdrol speelde, ben ik meteen gaan kijken. Nou, misschien hebben de meeste kijkers het niet door, maar ik vond die overigens zeer smakelijk ogende acteur een soort tweederangs Jack Sparrow. Hij kon me niet boeien en eerlijk gezegd vond ik de dochter van de vuurtorenwachter (echt geen Lampje!) ook niet zo interessant.

Gelukkig was er nog een hoofdrolspeler: een knuffel die Pig heette. Inderdaad, een varkentje. Toevallig heb ik er ook eentje. Mijn Herman is fijn om me te slapen. Helaas kan hij in tegenstelling tot zijn soortgenoot in Slumberland niet zelf bewegen. Toen ik zag hoe hij steeds meegezeuld werd, besefte ik dat ik dat net zo doe: onder de arm, met zijn gezicht naar voren.

Wellicht komt het omdat ik geen kind meer ben dat ik de film niet zo bijzonder vond. Alhoewel: ik lees tegenwoordig bijna uitsluitend kinderboeken en daar kan ik erg van genieten. Het is toch te erg dat alleen het speelgoedvarken mijn aandacht trok? In ieder geval hoef ik voorlopig geen kinderfilms te zien. En ook geen Jason Momoa.

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: Slumberland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *