Lezen&Luisteren: Stroomstoring

mde

Rond een uur of negen stond ik naar mijn broodrooster te staren, want ik had zin in mijn tweede geroosterde boterham met sinaasappeljam. Opeens vloog de snee brood omhoog en ik zag dat ‘ie niet lekker lichtbruin was. Toen viel me op dat het licht in de keuken uit was en dat het lampje in de koelkast niet brandde.

In de meterkast zag ik niets verontrustends en al snel bleek ik nergens in huis stroom te hebben. Het duurde maar liefst twee uur voordat de krant melding maakte van een fikse brand in een hoogspanningsruimte in het dorp. Gelukkig had ik mijn telefoon opgeladen en daarom kan ik nog bloggen. Helaas niet met een muziekje erbij, want de accu van de iPod Touch was helemaal leeg.

Als je geen stroom hebt kan je niets doen op je computer, niet Netflixen, de was niet doen en ook niet strijken. Gelukkig had ik nog een deels ongelezen Volkskrant en een heleboel papieren boeken. Voordat mijn telefoon leeg is tik ik snel mijn dagelijkse stukjes en dan dompel ik me weer onder in de wederwaardigheden van de personages in het legendarische boek van Hector Malot.

4 gedachten over “Lezen&Luisteren: Stroomstoring

 1. Linda

  Dan merk je pas wat je allemaal niet kan, hรจ…ook geen verwarming…en geen warm water, jemig wat behelpen dan, hรจ..gelukkig hou je van lezen ๐Ÿ˜‰

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Je kunt dus alleen maar opruimen. Oploskoffie maken door een steelpannetje met water op te zetten en bijba je toevlucht nemen tot bordspelletjes ๐Ÿ™‚
   Toen ik net rustig zat en mijn boek opensloeg was de stroom terug!

   Reageren
 2. Cindy

  Och, wat zijn we afhankelijk geworden van veel dingen he? Stroom, internet….
  Bij mij storing bij Ziggo al vanaf maandag. Internet er elke keer uit en net de afgelopen dagen werkte ik thuis (vanwege Macy). Gelukkig kon ik mijn mobiel als hotspot gebruiken en omdat ik ook Vodafone heb heb ik extra tegoed gekregen voor mijn internetbundel. Gelukkig is alles nu weer ok.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We zijn er superafhandelijk van! Zonder internet kan ik echt niet.Hopelijk kan j vanavond weer naar Dexter kijken ๐Ÿ™‚

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *