Lezen&Luisteren: Wensenlijst

Screenshot_20220609_163559

Voor 2022 had ik slechts één voornemen: iedere maand een kinderboek kopen. En lezen natuurlijk.Het gaat al zes maanden erg goed en ik heb inmiddels al een paar prachtige boeken gelezen. Ook een paar die ik gedownload heb en toch ben ik van plan ze eens aan te schaffen. Kinderboeken wil ik later voorlezen en dat gaat het fijnst met papieren boeken.

Inmiddels heb ik een steeds langer wordende wensenlijst van boeken die ik bij Donner koop. Want ik haal het liefst boeken bij een zelfstandige boekhandel. Eigenlijk zou ik alles in Rotterdam kunnen uitzoeken, maar ik heb al gezien dat niet alles van mijn lijst in de winkel ligt. Dus laat ik alles maar bezorgen en het is wel zo leuk om een pakje te ontvangen.

Het enige nadeel van boeken kopen is dat ik ze ook ergens moet opbergen en ik had mezelf nou net beloofd dat ik mijn laatste Billy al gekocht had. Dus moet ik ervoor zorgen dat ik ook een en ander weggeef. Niet aan de kringloopwinkel, maar aan mensen die ik ken. Binnenkort maar weer eens vragen of ik wat kan doneren aan iemand die op haar school meewerkt aan een leesproject. Het zou geweldig zijn als ik mensen aan het lezen kon krijgen.

Maar die wensenlijst blijft bestaan en ik hoef mezelf alleen maar een beetje in te houden. Voor je het weet komen er vijf boeken per maand bij en dan heb ik een opbergprobleem. Maar voorlopig geniet ik van al die kinderboeken. Ze hebben tegenwoordig wel betere schrijvers dan degene die ik in mijn jeugd verslond. Toch zal ik die gewoon bewaren.

 

 

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: Wensenlijst

  1. Linda

    Leuk dat jij zelfs kinderboeken lezen leuk vind…zou wel fijn zijn als je boeken door kan geven, dat is net wat leuker dan naar de kringloop brengen.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *