Model staan

IMG_20190702_105819IMG_20190702_110311

Niet al mijn honden vonden het leuk om model te staan voor mijn NOTD foto’s. Dotje was het ergst. Zij draaide haar hoofd gewoon om als ik aan kwam lopen met een potje nagellak in de hond. Vaak moest ik me in de raarste bochten wringen om haar een beetje aardig in beeld te krijgen.

Inmiddels ben ik ook een tikje wijzer geworden en nu maak ik eerst foto’s zonder die hand in beeld. Wellicht wennen ze dan aan die telefoon voor hun gezicht. Dus eerst fotografeer ik de lak zonder hond en dan schiet ik plaatjes van de meisjes.

Met een beetje geluk staan Fluffy en Popje straks beeldig te poseren. Dan zal ik wel lakjes uitkiezen die mooi staan bij de kleur van hun vacht. Er zullen vast nagellakliefhebbers zijn die de nagels van hun honden ook lakken. Maar ik doe dat niet, want ik wil niet dat ze lak binnenkrijgen en remover vinden ze zeker vies ruiken.

6 gedachten over “Model staan

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik vind het fijn dat ze niet vrijwel identiek ogen- ze zijn ook erg verschillend. Maar allebei even lief en schattig.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>