NOTD 1 oktober 2021: Brussels (Herôme)

IMG_20211001_141437

Toen ik Brussels uit het mandje viste dacht ik dat de lak beige was. Welnee, het deugt meer naar greige met een drupje lavendel erin. Op de foto’s draag ik twee laagjes die snel droog waren.

mde mde IMG_20211001_141406

8 gedachten over “NOTD 1 oktober 2021: Brussels (Herôme)

   1. Pearl

    Ik wist niet dat er zoveel lakjes van waren?! Geen idee of ze nog verkrijgbaar zijn? Ik heb de mijne jaren geleden bij de DiDi kledingwinkel gehaald, die hadden toen felpaars, blauw, roze en groen in de collectie en toen verkochten ze de lakjes erbij.

    Reageren
 1. Pearl

  Ik heb gekeken op internet en ze zijn nog wel te koop voor 5,95….. Misschien kun je ze beter in een destash kopen….

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>