NOTD 10 april 2023: 835 (HEMA)

Waarschijnlijk kan ik mezelf netjes inhouden als er weer eens een 1+1 nagellakaanbieding is. Want ik realiseer me terdege dat ik al heel veel kleuren in mijn stash heb. Het lakje van vandaag, 835, zal heus wel iets anders `zijn dan andere lakken die maagdenpalmblauw zijn, maar veel zal het niet schelen. Als ik straks denk dat ik alles wel heb laten zien, begin ik gewoon weer van voren af aan- met Catrice en Essence lakken. Want daar is het allemaal mee begonnen.

Dit lakje dekt in twee vrij dunne laagjes en droogt snel. Misschien toch maar eens kijken of HEMA kleuren heeft die ik nog graag in de verzameling zou willen hebben..

6 gedachten over “NOTD 10 april 2023: 835 (HEMA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *