NOTD 10 augustus 2020: Visions of Love (OPI)

sdr

Meestal ga ik meteen tikken als ik de nagellakfoto’s gemaakt heb, maar vandaag heb ik even een en ander opgezocht. Inderdaad is Visions of Love er eentje uit een Mariah Carey collectie en nu heb ik dat irritante gekweel van haar in mijn hoofd zitten. Op internet zag ik ook reviews met foto’s waarop dit een goed dekkend lakje is. Nou, bij mij niet.

Toch vind ik dat helemaal niet erg. Eigenlij vind ik het wel een fraai effect. Alsof je je nagels in een bloedrode substantie hebt gedoopt. Dekken doet het niet en ik wilde geen derde laagje aanbrengen. De lak was snel droog

dav mde dav

8 gedachten over “NOTD 10 augustus 2020: Visions of Love (OPI)

    1. Pippi Bericht auteur

      Dat lijkt maar zo hoor. Heb hier tal van foto’s waarop hij steeds anders oogt. Als het wel zo is, ga ik ook hondenbrokjes eten :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>