NOTD 10 januari 2019: Chelsea (NYC)

ptr

Mijn verontschuldigingen voor het laten zien van foto’s waarop nogal slordig gelakte nagels staan. Echt, ik zag het pas toen ik de foto’s had gemaakt en toen was de lak ook nog eens flink beschadigd omdat ik weer wat onhandig bezig was. Wat niet wegneemt dat Chelsea een prachtig lakje is. De kleur is bloedrood en er zit een heel lichte shimmer in. Wie van rode nagellak houdt, zou deze zeker in de stash moeten opnemen. Hier draag ik twee laagjes.

ptr ptr ptr

4 gedachten over “NOTD 10 januari 2019: Chelsea (NYC)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>