NOTD 10 januari 2021: hot cocoa & fuzzy socks (Essence)

mde

De lak heeft een mooie donkerpaarse kleur, maar helaas dekt hot cocoa & fuzzy socks niet zo goed. Maar ik vond twee laagjes wel genoeg omdat ik toch nog een laagje ready, set, snow topcoat wilde aanbrengen.

sdr sdr sdr bsh

6 gedachten over “NOTD 10 januari 2021: hot cocoa & fuzzy socks (Essence)

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik vraag me af hoeveel lakjes ik eigenlijk niet had hoeven kopen omdat ik al soortgelijke nagellak heb :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>