NOTD 10 juni 2022: L.A. Blue (MAX Nails)

dav

L.A. Blue is het laatste lakje uit de collectie dat ik laat zien. Er ligt nog een nude in de lade, maar daar heb ik geen zin in.  Een blauw lakje is altijd goed en deze vind ik wel mooi. Er zit een lichte shimmer in en ik zie dat ‘ie niet streept. Op de foto’s draag ik twee laagjes. Zoals de andere MAX lakken droogt deze lekker snel.

dav dav sdr

6 gedachten over “NOTD 10 juni 2022: L.A. Blue (MAX Nails)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik had de afgelopen;open dagen een donkerblauwe lak op mijn tenen. Vind het niks- net alsof er een olifant op gestaan had.

   Reageren
 1. Myrna

  Haha. Ik vind een nude lak op mijn tenen altijd vreemd.
  Ziet er zo kaal uit. Het is dat we het niet gewend zijn.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Vandaag heb ik een nieuwe oei, dezelfde kleur als de NOTD. Ook gek, maar beter dan die paarsblauwe.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>