NOTD 10 maart 2015: Barely Pink (Catrice)

notd10032015.1

Roze is geen favoriete kleur, maar bleekroze begin ik steeds mooier te vinden. Kom maar op met die voorjaarscollecties, al zal ik na die geweldige Les Blancs van l’Oréal niet snel meer onder de indruk zijn van zachte kleurtjes. Voorlopig heb ik de eerste lente LE al binnen en de Nude Purism van Catrice kan ik iedereen aanraden. Zeker deze prachtige Barely Pink die tot mijn verbazing in twee laagjes dekte. En snel droog was zodat ik geen topcoat hoefde te gebruiken.

notd10032015.2 notd10032025.3

8 gedachten over “NOTD 10 maart 2015: Barely Pink (Catrice)

 1. Nicoline

  Deze is mooi, staat ook erg mooi bij BAM zijn snoet. ;-)
  Jij had het laatst over pickachu-handjes (ofzoiets), dat heb ik bij dit soort kleurtjes.
  Xx

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, ik heb de foto ook uitgekozen omdat ik dat het roze van zijn snoet terug zag komen in het lakje. Jammer dat jij deze tint niet kunt hebben- het is zo mooi.
   xx

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>