NOTD 10 mei 2022: Diamond (KOH)

sdr

Dit lakje kreeg ik van Elis omdat zij het niet zo bij zichzelf vond passen. Nou, ik ben er blij mee, want Diamond is mooi en subtiel. Zeker niet saai. Hier draag ik twee dunne laagjes.

mde dav sdr

9 gedachten over “NOTD 10 mei 2022: Diamond (KOH)

 1. Pearl

  Prachtig, deze heb ik ook, maar ik heb hem nog niet gebruikt. De kleur doet me denken aan mijn allereerste nagellak…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat deze kleur zo makkelijk zou dekken had ik niet verwacht. Wat was jouw eerste lakje?

   Reageren
   1. Pearl

    Als ik het me goed kan herinneren, was het een wit parelmoeren lakje van Miss Helen, destijds een heel onopvallend kleurtje, want als jong meisje wilde ik niet teveel opvallen… En jij, wat was jouw eerste lakje?

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Dat is toevallig! Mijn eerste lakje was ook van Miss Helen. Een blauwe en een foto daarvan vond ik tot mijn grote verbazing terug i. Het boekje dat uitkwam ter gelegenheid van een jubileum van dat fijne warenhuis.

     Reageren
    2. Pippi Bericht auteur

     Dat is toevallig! Mijn eerste lakje was ook van Miss Helen. Een blauwe en een foto daarvan vond ik tot mijn grote verbazing terug in het boekje dat uitkwam ter gelegenheid van een jubileum van dat fijne warenhuis.

     Reageren
     1. Pearl

      Wat leuk! Volgens mij heeft iedereen van onze leeftijd het eerste lakje gekocht van Miss Helen…

     2. Pippi Bericht auteur

      Dat denk ik ook. En ze hadden keus genoeg. Ook kocht ik veel nagellak bij De Bijenkorf. Ken je die Silver Line collectie nog? Daar kom]cht ik lakjes en lippenstiften in alle kleuren van de regenboog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>