NOTD 10 november 2019: starlight express (Essence)

dav

Het begint te wennen, al dat geglitter op mijn nagels. Jammer dat dit alweer de laatste is. Het is weer ene fraaie, deze starlight express. Zilverkleurige glitter waarin bijna alle kleuren van de regenboog te zien zijn. Gisteravond heb ik voor het naar bed gaan twee laagjes gelukt en vanochtend nog twee. Binnenkort komt de peel off basecoat die Elis heeft gekocht bij DM en dan ga ik eens kijken hoeveel glitterlakken ik nog kan laten zien.

dav dav

4 gedachten over “NOTD 10 november 2019: starlight express (Essence)

  1. Pippi Bericht auteur

   Nu ga ik hopen dat ik binnenkort een goede peel off basecoat heb- kan ik meer glitterlakken dragen.
   xoxo

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik begin glitters steeds mooier te vinden. Vooral als de lakken zo makkelijk te verwijderen zijn. En toch goed een hele dag blijven zitten.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>