NOTD 10 oktober 2020: Luminescent Lavender (Catrice)

mde

Luminescent Lavender uit de More Than Nude collectie van Catrice kocht ik omdat ik iets wilde kopen. De kleur zag er in het potje trouwens erg aantrekkelijk uit. Maar ja, een nude. Vaak vloeken zulke tinten bij mijn huidskleur. Op de achterkant stond ook nog eens dat de lak transparant was. Het viel me reuze mee. Op de foto’s draag ik twee laagjes. Een derde had misschien voor een volledige dekking gezorgd, maar dat wilde ik helemaal niet. Wat een prachtig subtiel kleurtje! Geschikt voor alle huidskleuren staat op de dop en dat zou weleens waar kunnen zijn.

mde mde mde mde

4 gedachten over “NOTD 10 oktober 2020: Luminescent Lavender (Catrice)

  1. Myrna

    Heel subtiel. Fijn om te dragen na een felle of donkere kleur.
    Heb vandaag mijn nagellak de tweede dag op over de Orly Bonder.
    Heb van alles gedaan in huis en de bedden verschoond, zit er nog perfect op !!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>