NOTD 11 januari 2021: sleigh rides & snowball fights (Essence)

mde

Natuurlijk verwachtte ik dat sleigh rides & snowball fights uit de winter dreamin’ LE van Essence wit zou zijn. Maar het lakje blijkt heel lichtblauw te zijn. Dekkend in twee laagjes. De topcoat voegt werkelijk niets toe.

mde mde dav dav

4 gedachten over “NOTD 11 januari 2021: sleigh rides & snowball fights (Essence)

 1. Pearl

  Dit lakje had ik eerder in m’n verzameling? Ik heb ‘m weggedaan, ik vond hem op m’n nagels niet bijzonder kan ik me herinneren.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb een heleboel lakjes die ik eigenlijk weg zou moeten doen. Maar eens overeggen met mijn nagellakerfgename.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>