NOTD 11 juni 2022: Candy Apple (Maybelline)

dav

Toen ik in 1977 met school naar Londen ging, vroegen mijn nestgenoten of ik candy apples mee wilde brengen. Waarschijnlijk zag we die lekkernij als we naar jeugdseries keken. Kinderen zaten dan gezellig te knagen op appels die gedoopt waren in een kokende suikerstroop. Als de boel goed afgekoeld was, zat er een knapperig laagjes om de appel.

Destijds kon ik ze nergens vinden en de enige Candy Apple die ik veel later kocht is een Maybelline lakje uit de Mini Colorama collectie. Deze schafte ik aan via een voetbalmoeder die een Braziliaanse vriendin met een nagelstudio had. Deze prachtige rode kleur doet me denken aan rode paprika’s. De lak dekte in een enkel laagje en droogde zeer snel.

sdr sdr dav

6 gedachten over “NOTD 11 juni 2022: Candy Apple (Maybelline)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *