NOTD 11 november 2020: Miss Piggy Reloaded (Catrice)

mde

Jammer genoeg is op de nagels niet te zien dat er een hele lichte shimmer in Miss Piggy Reloaded zit. Hier heb ik drie laagjes gelakt, maar echt goed dekkend is het niet. De kleur vind ik iets te flets, dus ik denk dat ik dit lakje niet vaak meer zal dragen.

mde mde mde

5 gedachten over “NOTD 11 november 2020: Miss Piggy Reloaded (Catrice)

  1. Myrna

    Ohhh ik vind het net super mooi bij jou !!! Ik zag de pic net al voorbij komen op insta , en dacht wat mooi !!
    Vaker gebruiken hoor !!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>