NOTD 12 december 2018: Show Me the Green (Maybelline)

ptr

Alhoewel ik dol ben op planten en daarom ook Project Plant omarmd heb, hou ik niet erg van de kleur groen. Nou ja, eigenlijk geldt dat alleen voor heel donkergroene crèmelakken.  Als ik een grote haul voor me heb, kies ik eerst de blauwe uit en de groene blijven meestal lang liggen. Zelfs als de kleur eerder teal dan groen genoemd kan worden.

Waarom ik Show Me the Green zo lang in een Helmerlade heb laten liggen, weet ik eigenlijk niet. Want het is een hele fraaie groentint. Makkelijk aan te brengen en dekkend in twee dunne laagjes.

ptr ptr ptr

6 gedachten over “NOTD 12 december 2018: Show Me the Green (Maybelline)

  1. Linda

    Aparte kleur..heb ook niks met groen, maar dat heb ik met wel meer kleuren..maar bij andere vind ik het wel mooi staan :)

    Reageren
  2. Myrna

    Ik heb ook niks met groen. Deze vind ik dus wel mooi. Ik heb er ook zo een maar mijn nagels verkleuren helemaal maakt niet uit hoeveel lagen basecoat.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>