NOTD 12 December 2019: 210 secret rendezvous (p2)

dav

De afgelopen weken zijn er wel veel subtiel gekleurde lakken langsgekomen. Ook secret rendezvous is niet al te opvallend. Het is maar goed dat deze kleur een beetje paars lijkt, anders was het een beetje saai. De lak dekt in twee laagjes en droogt erg snel.

sdr dav

4 gedachten over “NOTD 12 December 2019: 210 secret rendezvous (p2)

 1. Linda

  Toch wel apart…ik doe nu al wk zonder lak, m’n nagels splijten enorm…ben wel met trind bezig…Mandy doet altijd zelf gellak op met zo’n lamp..en die nagels groeien maar…zit soms te denken om het ook te doen, maar dan moet je heel je nagels opruwen

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Daar durf ik ook niet aan te beginnen. Ik ben vergeten Trind te kopen, nu gebruik ik trend IT UP producten die ik uit de adventskalender haalde en een paar nagelverzorgingsmiddeltjes van hetzelfde merk die mijn vriendin Elis voor me kocht in Duitsland. Ik moet mijn nagels ook steeds vijlen, want ze scheuren en breken. Oh ja, handschoenen dragen helpt ook als je veel buiten bent.

   Reageren
   1. Linda

    Doe ik en ook met schoonmaken…lijkt wel als ze eenmaal weer goed groeien en het lakken waard zijn, er na een tijdje alles ineens instort, en je weer van kort af aan, moet beginnen.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Dat heb ik ook altijd. Opeens zijn ze lang en dan scheurt de ene nagel na de andere. Ik heb alweer tijden korte nagels.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>