NOTD 12 januari 2021: cozy mountain mornings (Essence)

mde

Toen ik dit lakje pakte dacht ik dat ik de kleur niet mooi zou vinden. Maar klaarblijkelijk ben ik steeds meer van de kleur groen gaan houden, want ik vind cozy mountain mornings helemaal niet zo lelijk. De naam doet me denken aan de muziek van Dolly Parton die in de Tennessee mountains is opgegroeid. De laatste weken heb ik veel naar haar muziek geluisterd en op Netflix valt ze ook te bewonderen. Op de foto’s draag ik twee dunne laagjes en de topcoat die werkelijk niets toevoegt aan deze mani.

sdr mde sdr sdr

4 gedachten over “NOTD 12 januari 2021: cozy mountain mornings (Essence)

  1. Pearl

    Mooi donkergroen, daar houd ik van. Dat glitterlakje voegt echt niks toe. Wanneer zou het wel zichtbaar zijn denk je?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>