NOTD 12 mei 2022: Rainy Day (Kruidvat)

dav

Dit fraaie petrolblauwe lakje is van een huismerk dat ik niet eens kende. Zo weinig kom ik tegenwoordig bij Kruidvat nu ik geen nagellak meer spaar. Rainy Day past niet erg bij de zonneschijn van vandaag. Er zit inderdaad een mooie glans op mijn nagels. Hier draag ik twee dunne, sneldrogende ;laagjes.

sdr dav dav

4 gedachten over “NOTD 12 mei 2022: Rainy Day (Kruidvat)

    1. Pippi Bericht auteur

      Je kunt het best een keer proberen, Als ik een “nieuw” merk zie, neem ik vaak eerst een blauw lakje.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>