NOTD 12 oktober 2021: Zagora (Herôme)

sdr

Zagora is op zich een prima lakje- koraalkleuring met een fraaie shimmer. Mijn smaak is het helaas niet en ik schaam me een beetje voor het feit dat ik deze nagellak gekocht heb. Deze kleur vloekt niet eens bij mijn huidskleur, maar ik vind ‘m toch niet mooi. Dekte wel in twee dunne laagjes en droogde ook nog eens snel.

mde mde IMG_20211012_131933

2 gedachten over “NOTD 12 oktober 2021: Zagora (Herôme)

    1. Pippi Bericht auteur

      Wat heb ik eigenlijk veel lelijke kleuren gekocht. Echt zo zonde. Alleen omdat ik complete collecties wilde hebben. Dom hoor.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>