NOTD 12 september 2021: Blue Bell (Diamond Cosmetics)

IMG_20210912_112802

Mijn favoriete nagellakkleur is blauw en Blue Bell is wel één van de mooiste lakjes in mijn stash. Dekt in twee laagjes en droogt snel.

sdr IMG_20210912_112739 sdr

4 gedachten over “NOTD 12 september 2021: Blue Bell (Diamond Cosmetics)

 1. Myrna

  Wat is die mooi. Je brengt me op een idee. Ik wilde een paar dagen terug al een blauwe lak zoeken. Dat wordt de nieuwe mani.
  Ik was vandaag aan het kijken naar de prijs van gel nagels. Ik stond versteld van de prijzen.
  Ik doe het mooi niet. Dan maar mijn eigen nagels wat vaker lakken. De reden dat ik weer gel wilde is dat de nagellak langer blijft zitten.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Gel is wel handig als je niet iedere dag een ander lakje wilt. Maar ik vraag me af of je nagels goed blijven, want ik heb begrepen dat het verwijderen best wat schade kan aan richten. Geen idee trouwens wat de kosten zijn. Maar ja, ik heb toch het liefst iedere dag een ander kleurtje.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>