NOTD 13 januari 2021: Vibrant Violet (Catrice)

sdr

Hoogstwaarschijnlijk is het de laatste keer dat ik Vibrant Violet draag, want ik heb het potje laten vallen. Vanaf de eerste verdieping viel het op de plavuizen in de woonkamer. Gelukkig kon ik het nog gebruiken. Dit is een hele mooie warme kleur die goed dekt in twee laagjes. Dit lakje komt uit de Nails Couture collectie die in de winkels lag voordat ik nagellak herontdekte. Hoe ik aan deze lakken kom -want ik heb er nog vijf- kan ik me niet herinneren.

dav dav sdr

4 gedachten over “NOTD 13 januari 2021: Vibrant Violet (Catrice)

  1. Pearl

    Hè bah, zo balen als dat gebeurt! Gelukkig geen glassplinters en -scherven, dat is mij een poos geleden overkomen…

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>