NOTD 13 september 201: Wild Orchid (Color Club)

mde

Toen ik op de onderkant van het flesje keek en zag dat dit lakje Wild Orchid heet, snapte ik niet waar de naam vandaan komt. Dus heb ik een zoekmachine geraadpleegd en daar zag ik alleen witte en knalroze orchideeën. Ooit zag ik een wat idiote film met dezelfde naam, een luchtje van Beyoncé heet zo en er was vroeger een meidengroepje dat zo heette. Waar de naam vandaan komt snap ik nog steeds niet.

Overigens heb ik nog een nagellak met de naam Wild Orchid en die heeft een kleur die lekker pittig roze is. Maar goed, vandaag doe ik het met dit muisgrijze lakje waaraan wat microglitter is toegevoegd. Een mooie kleur, maar ik had ‘m een andere naam gegeven. Op de foto’s draag ik twee laagjes.

sdr IMG_20210913_092510 IMG_20210913_092500

2 gedachten over “NOTD 13 september 201: Wild Orchid (Color Club)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>