NOTD 14 april 2017: Loft in Williamsburg (NYC)

2017-04-11 11.49.19

Ook dit lakje kreeg ik van Sonja en dat kwam goed uit, want ik had ‘m nog niet. Vreemd, want uit het NYC rek pluk ik direct de blauwe lakken. Deze schoonheid heet Loft in Williamsburg. Dat is een fijne plekje in een hippe wijk en daar vind ik deze wat stoffige blauw kleur goed bij passen. Op de foto’s draag ik twee dunne laagjes.

2017-04-11 11.49.51 2017-04-11 11.49.58

8 gedachten over “NOTD 14 april 2017: Loft in Williamsburg (NYC)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik zou best een loft in Wiliamsburg willen :) Volgens mij zijn er wel langere namen- ik zal eens kijken

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als ik bij Kruidvat ben en het NYC schap zie zoek ik eerst naar de blauwe lakjes en die gaan altijd mee.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik van onbekende merken eerst blauwe neem. Het blijft toch mijn lievelingskleur.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>