NOTD 14 november 2020: Nude (Catrice)

dav

Nude is Noet de beste nude lak voor mijn huidskleur, maar ik vind ‘m wel mooi. Zeker omdat de finish vrij mat is. Niet zo mat dat het net Tipp-Ex met een tintje is, eerder wasachtig. Op de foto’s draag ik twee laagjes  die snel droogden.

dav dav dav

4 gedachten over “NOTD 14 november 2020: Nude (Catrice)

    1. Pippi Bericht auteur

      Dat ‘ie niet helemaal mat was deed ik het niet. Maar het kan natuurlijk wel en ik denk dat het resultaat mooi zal zijn.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>