NOTD 14 oktober 2018: ? (HEMA)

mde

Nagellakfoto’s maken met BAM op de achtergrond was een fluitje van een cent. Hij lag meestal op dezelfde plaats- dichtbij het raam, met zijn hoofd in de zon. Dotje lijkt geen zonneaanbidster te zijn en zij ligt dan ook graag op plekken waar het eigenlijk te donker is om aardige kiekjes te schieten. Kijk meer eens wat voor verschillende gezichten dit naamloze HEMA lakje lijkt te hebben. Het is er eentje uit een oude collectie en er staat met grote letters ONE COAT op het potje. Nou, dat gaat mooi niet op. Al zal het voor een deel aan het veel te smalle kwastje liggen waarmee ik de lak maar moeizaam kon aanbrengen. Dit zijn drie laagjes.

mde dav sdr

7 gedachten over “NOTD 14 oktober 2018: ? (HEMA)

  1. Pippi Bericht auteur

   Die dunne kwastjes lakken verschrikkelijk. Je kunt het proberen op te vangen door veel lak aan het kwastje te laten hangen, maar dat levert niet altijd een egaal geheel op. Of de ene nagel laat een heel andere kleur zien dan de andere. Maar de kleur is wel erg mooi, vind je niet?

   Reageren
   1. Linda

    Ja, staat erg mooi..kan je nog eens uitleggen, hoe de lakken heten..dus die je zonder strepen kan zetten, waar je 1 laagje kan doen, ook al schijnt het nog door en die die strepen achterlaat, die 2 lagen moeten hebben..en wat je nog meer weet en is het te lezen of te zien aan het flesje…hoop dat je het nog snapt 😉

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Een lak met crelly finish zit tussen jelly en cream in- niet dekkend, maar wel mooi egaal op de nagels te krijgen. Je hebt ook jellies die ogen alsof je je vinger in onverdunde ranja hebt gestoken. Die strepen meestal wat meer. Ze ogen ook vochtig, een soort wetlook. Sheer lakken zijn doorzichtig en worden meestal gedragen als je op het werk geen lak mag dragen. Helaas zie ik het niet altijd aan het flesje wat de finish is.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *