NOTD 14 oktober 2020: Genie In a Bottle (Essence)

sdr

Colour of the Year staat er op de sticker op de dop. Geen idee wie of wat Genie In a Bottle daartoe uitgeroepen heeft, weet ik niet. Maar wel dat het een ontzettend mooie kleur is. Het is een grijsblauwe crèmelak die in twee dunne laagjes perfect dekt.

dav sdr sdr

4 gedachten over “NOTD 14 oktober 2020: Genie In a Bottle (Essence)

 1. Myrna

  Prachtig deze kleur !! En de hondjes zijn ook prachtig.
  Ik heb mijn nagellak morgen al een week op met de Orly Bonder basecoat. Normaal ben ik de lak snel beu maar ik wilde even uitproberen of de Orly werkelijk zo goed is. En dan is ie !!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Fijn dat jij er ook tevreden over bent. Als ik weer een basecoat nodig heb neem ik weereen flesje Bonder.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>