NOTD 15 oktober 2020: Pearly Ballerina (Catrice)

dav

Vanochtend heb ik nog een paar More Than Nude lakken gescoord. Stilletjes enk ik dat ik de rest van de collectie ook wel wil, maar daar ga ik even over nadenken. Want erg veel verschillen ze niet. De lakes zijn allemaal vrij sheer en daarom heb ik drie laagjes Pearl Ballerina aangebracht. Dat had niet gehoeven, want ik vond het effect van twee laagjes al mooi.

dav mde dav

2 gedachten over “NOTD 15 oktober 2020: Pearly Ballerina (Catrice)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>