NOTD 16 december 2020: Welcome To The Jungle (Catrice)

sdr

Toen de Papagena LE in de zomer van 2011 uitkwam, werd er veel geklaagd over de dop. Waar ze die mee behandeld hebben, weet ik nog steeds niet. Wel dat de dop vreselijk plakte. Dat is nog steeds zo en daarom heb ik de lakjes van deze collectie slechts eenmaal gebruikt.

Die andere drie ga ik er snel bij pakken, want die zijn ook erg mooi. Welcome To The Jungle is mosgroen van kleur en er zit een gouden shimmer in. Het duochrome effect is erg mooi en zorgt ervoor dat de lak niet verveelt. Op de foto’s draag ik ik twee dunne laagjes.

dav sdr sdr

5 gedachten over “NOTD 16 december 2020: Welcome To The Jungle (Catrice)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>