NOTD 16 juli 2014: Loose your heart on the board (Essence)

IMG_2783

Nadat ik zo dapper weerstand had geboden toen de Hup Holland Hup LE van Essence in de winkels lag, ging ik direct overstag toen ik de Wave Goddess LE spotte. Gisteren vond ik de roze lak die al uitverkocht was toen ik het half leeggeroofde display in een groot filiaal zag. Uiteindelijk had ik wat meer geduld moeten hebben, want bij mijn favoriete kleinere winkel hadden ze nog alles. Het zijn echte zomerlakken. Alhoewel ik zelden roze draag, ben ik erg blij met deze lak.

Loose your heart on the board bevat een veelgemaakte taalfout, maar dat mag de pret niet drukken. Wel heb ik voor het lakken een paar druppels verdunner toegevoegd. Tijdens het swatchen op een nagelwiel bleek ook deze lak iets te dik. Het voelt ook een beetje aan als het opbrengen van echte verf. Met twee laagjes was het dekkend en knalden mijn nagels. Misschien is het iets te meisjesachtig naar mijn smaak, maar als ik dan toch roze draag, mag het deze wel zijn. Deze week koop je nog twee Essence lakken voor €3, dus voor dat kleine bedrag haal je deze en de turquoise- ben je gelijk klaar voor de zomer. Nou ja, mij is het niet gauw genoeg, maar het zijn wel aanraders voor zonovergoten dagen.

IMG_2785

4 gedachten over “NOTD 16 juli 2014: Loose your heart on the board (Essence)

 1. Nicoline

  Heb deze LE gelukkig ook kunnen scoren! Ben er heel blij mee, want de kleurtjes zijn zo lief en lekker zomers, maar ik vind ook de flesjes zo leuk.
  Heb ze nog niet geswatched, maar zal voor ik dat doe eerst de stroperigheid even testen dan.
  Xx

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Fijn dat je deze LE ook hebt kunnen bemachtigen. Het zijn zulke mooie kleuren!
   Ik heb ergens gelezen dat je ook gewone thinner van de bouwmarkt kunt inzetten als nagellakverdunner. Binnenkort maar even langs de Formido om te kijken of ik iets kan vinden. Gelukkig heb ik de lege fles Orly verdunnen bewaard- kan ik checken of de ingrediënten overeenkomen.
   xx

   Reageren
 2. Nicoline

  O Pippi, kijk uit dat je dit niet uitprobeert met een mooie nagellak!
  Ik sta altijd enigszins wantrouwend tegenover berichten die aangeven dat de huis-tuin-keuken-middelen net zo goed zouden zijn. Tenzij je een boel berichtjes tegenkomt van mensen die het geprobeerd hebben met merk X en waarbij het goed is afgelopen. Maar bij een enkel berichtje zonder een merk genoemd… nah. Goed vergelijken met je oude verpakking is natuurlijk goed, maar als er ook maar 1 ingrediënt anders lijkt of er is een andere percentage van toegevoegd, wees voorzichtig en pak een lakje dat je echt nóóit zult gebruiken…! ;-)
  Xx

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb de tip van Serena van BeautyLab en zij had het weer van een nagellakliefhebber die ik niet persoonlijk ken. Nee, ik heb al gelezen wat er in het flesje Orly thinner zat en als dat niet in de Formido fles zit, ga ik op eBay wel weer een grote fles bestellen. Of bij DM een paar kleine halen, dat kan ook.
   Je hebt gelijk, ik zal een verfverdunner eerst proberen op die miskopen van Claire’s- die staan hier toch op een nieuwe eigenaar te wachten.
   xx

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>