NOTD 16 maart 2019: Rosy Rosettes (Maybelline)

dav

Deze lak past helemaal bij mijn stemming- alles oogt weer rooskleurig. Ronald ligt boven te slapen en ik kan weer rommelen met nagellak. Dit is Rosy Rosettes, een roze goed dekkende basis met een heleboel glitter. Twee laagjes maar en het is een feestje op de nagels.Het regenachtige weer zorgt ervoor dat ik er geen goede foto’s van kon maken.

dav dav sdr

4 gedachten over “NOTD 16 maart 2019: Rosy Rosettes (Maybelline)

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik heb vanmiddag nog een paar uur geslapen, samen met Ronald en Dotje. We komen steeds meer tot rust. En dan wil ik weer lakken!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>