NOTD 16 november 2020: Wood You Follow Me? (Catrice)

sdr

Wood You Follow Me? heeft de kleur van chocolademelk waar flink wat shimmer aan is toegevoegd. De laatste tijd draag ik graag bruine nagellak en deze zou ik zomaar een hele week kunnen drage, zo fijn vind ik deze kleur. Hier heb ik twee dunne en sneldrogende laagjes aangebracht.

dav dav sdr

4 gedachten over “NOTD 16 november 2020: Wood You Follow Me? (Catrice)

  1. Pearl

    Hij is prachtig, maar 1 week eenzelfde kleur op de nagels…?? Misschien moet ik dat eens uittesten, vooral omdat ik nu een nieuwe topcoat heb die impliceert meer dan 10 dagen goed te blijven.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>