NOTD 17 april 2017: Galaxy (Lacura Beauty)

2017-04-11 13.42.42

Op de foto’s is het niet te zien, maar in het potje zit er een roze shimmer in Galaxy. Helaas is het op de nagels niet terug te vinden. Het is wel een hele fraaie kleur, vind ik. Het zit ergens tussen donkergrijs en paars in. Lacura Beauty lakjes schijn je bij Aldi te kunnen kopen, maar als ik naar die supermarkt ga kom ik alleen met eetbare boodschappen naar buiten. Op de foto’s draag i 2 dunne laagjes.

2017-04-11 13.43.13 2017-04-11 13.43.20

10 gedachten over “NOTD 17 april 2017: Galaxy (Lacura Beauty)

  1. Pippi Bericht auteur

   Dit vind ik nou echt een zomerlak, ik denk dat bij minder zonlicht weinig van de fraaie finish overblijft.

   Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Jammer. Ik moet er ook een stuk voor fietsen en in dat filiaal heb ik nog nooit nagellak gezien.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>