NOTD 18 maart 2019: Foil Flash (Maybelline)

mde

Op het moment dat ik mijn nagels had gelakt, verdween de zon. Erg jammer, want Foil Flash had wel een zonnetje kunnen gebruiken. In eerste instantie dacht ik dat deze lak zilverkleurig was, met grote en fijne zilverkleurige glitters. Vreemd genoeg zie ik een gouden gloed. Het vloekt niet eens. Voor de foto’s heb ik drie lagen aangebracht, maar goed dekken doet het niet. Het fijne van de Brocades lakken van Maybelline vind ik de gladde finish. Wat niet wegneemt dat het verwijderen van de glitters een rotklus is.

mde dav dav

4 gedachten over “NOTD 18 maart 2019: Foil Flash (Maybelline)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>