NOTD 19 januari 2021: Star Kissed (Rimmel)

dav

Gisteren baalde ik ontzettend van mijn NOTD. Omdat ik niet altijd teleurgesteld ben in een lichtroze lakje, zocht ik Star Kissed uit om vandaag te dragen. Deze is wat pittiger van kleur en de mini glitters bevallen ook goed. Misschien had ik er een topcoat overheen moeten doen, maar ik vond drie laagjes al genoeg.

mde mde dav

5 gedachten over “NOTD 19 januari 2021: Star Kissed (Rimmel)

 1. Linda

  Ook deze is heerlijk…ik had zondag ook m’n nagels gedaan, met gelijk en dat is best even werk…vandaag bij een vriendin haar haren geverfd en zonder handschoenen uitgespeeld…toen had ik ipv lichte witte nagels ineens taupe kleur op m’n nagels, kon ik weer opnieuw beginnen, want hou niet van taupe ;)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De roze lak van vandaag vind ik mooier dan die van gisteren.
   Jeetje, waarom ga je nou zonder handschoenen verven? Hoogstwaarschijnlijk geen zwarte verf hè. Maar het bleef toch niet alleen plakken aan de nagels?

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>