NOTD 19 januari 2022: 019 romantic dinner (p2)

mde

Met romantic dinner ben ik aan het eind gekomen van de reeks p2 Last Forever lakken die ik graag wilde laten zien. Dit lakje is veel bruiner dan ik hoopte- ik dacht dat er nog wat meer rood in zat. Toch vind ik de tint best mooi. Twee laagjes, snel droog- prima dus. Er staan nog meer lakjes van deze collectie in een Helmerlade, maar die staan daar goed. Voorlopig wil ik niets meer laten zien dat ik niet echt mooi vind.

mde mde dav

2 gedachten over “NOTD 19 januari 2022: 019 romantic dinner (p2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>