NOTD 19 juni 2022: Tutti Frutti (Maybelline)

IMG_20220619_142029

Tutti Frutti koos ik alleen uit omdat ik erna mijn nagels nog wilde lakken voor de Twin Mani Tuesday die Pearl en ik regelmatig doen. Even snel twee laagjes over een verse rubberbase. En ik vond het resultaat mooier dan ik had verwacht.

mde sdr IMG_20220619_141954

6 gedachten over “NOTD 19 juni 2022: Tutti Frutti (Maybelline)

    1. Pippi Bericht auteur

      Er zit een witte rubberbase onder- anders had ik waarschijnlijk wel 5 laagjes moeten aanbrengen. De twin is heel mooi geworden!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>