NOTD 19 november 2014: Elegant Ochre (P2)

image157

Het is officieel: ik ben fan van de Leder Effekt Optik van de Leather Matte Polish van P2. Vandaag draag ik een lakje uit de Here I am LE en ik ga eens kijken hoe ik aan de leerlakjes van de vaste collectie kan komen. Heerlijk, zo’n lak die in een enkel laagje dekt, moeiteloos opbrengt en supersnel droogt. De kleuren zijn prachtig en inhouw van de iets ruwe finish. Elegant Ochre is nu al een favoriet.

image158 image159

4 gedachten over “NOTD 19 november 2014: Elegant Ochre (P2)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben echt fan! Weet jij of de duurdere merken al langer dit soort finishes verkopen? Voor mij was het nieuwe. Na die leerlakken van Maybelline of Rimmel was ik zo afgeknapt. Maar die van 2 zijn erg mooi.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   En dat terwijl het best een vreemd kleurtje is. Soms is het maar goed dat je weleens iets cadeau krijgt. Het verbreedt de nagellakhorizon!
   xx

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>