NOTD 2 april 2021: 020 darling peach (p2)

mde

Perziken eet ik heel graag, maar als een nagellak perzikkleurig is vind ik er niets aan. Maar darling peach valt me heel erg mee. Op de foto’s draag ik drie dunne laagjes. Drie- en daarom viel de droogtijd wel tegen.

dav dav sdr

8 gedachten over “NOTD 2 april 2021: 020 darling peach (p2)

  1. Pippi Bericht auteur

   Die droogtijd viel me erg tegen. Maar de kleur is mooi en dat terwijl ik helemaal niet van perzikkleurig hou.

   Reageren
 1. chucky1012

  Het is wel een mooie kleur.
  Nou daar heb ik geen geduld voor zo een lange tijd dat het droog is….
  En maar wachten ;-)

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik doe niet aan topcoats, want ik laat alles toch maar een dag zitten. En het is echt zo dat een lakje moeilijker te verwijderen is als ik er een topcoat overheen heb gedaan.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>