NOTD 2 augustus 2019: 753 (Maybelline)

sdr

Of het nu komt omdat ik geen zin had om een basecoat te gebruiken of omdat 753 wel erg sheer is, maar ik heb vandaag vier laagjes moeten aanbrengen. De kleur doet me denken aan snoep waar ik vroeger gek op was. De binnenkant bestond uit crunchy suikerwerk met mintsmaak en de buitenkant was van melkchocolade. Enig zoekwerk op Google heeft me duidelijk gemaakt dat het in Groot-Brittannië mint cracknel heette, maar ik weet zeker dat we het onder een andere naam bij de bakker konden kopen.

sdr sdr

2 gedachten over “NOTD 2 augustus 2019: 753 (Maybelline)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>