NOTD 2 mei 2020: Buddy Bear (Essence)

bst

Helmerlades vol met Limited Editions van drogisterijmerken als Catrice en Essence heb ik. Inmiddels heb ik al maanden geen lakken meer gekocht, want ik kan nog jaren voort met wat ik al heb. De komende tijd blijf ik blauwe lakjes dragen en ik denk dat ik Essence LE’s ga pakken.

Dit is er eentje uit de I Love Berlin LE van Essence. Toen ik net was begonnen met verzamelen kon ik wekenlang uitkijken naar alweer een LE en met deze was ik erg blij. Buddy Bear is niet bepaald spectaculair, maar de lak is na al die jaren nog steeds perfect. Dekt in twee laagjes en droogt snel.

dav sdr

6 gedachten over “NOTD 2 mei 2020: Buddy Bear (Essence)

  1. Pippi Bericht auteur

   Wel een beetje saai :) Mijn nagels verkeren in een slechte conditie. Zal maar eens op zoek gaan naar een andere basecoat, want misschien is een nagelverharder toch niet zo goed voor mijn nagels.
   En die van jou?

   Reageren
   1. Myrna

    Nou mijn nagels ook niet zo goed eigenlijk. Ik smeer me een slag in de rondte met olie.
    Ze blijven echter droog en blijven splijten. Hier baal ik zo ontzettend van. Ook dat de nagellak nog geen 24 uur blijft zitten , irritant gewoon.
    Ben nu op zoek naar betaalbare jojoba olie.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Wat vervelend! Dus dan zou het kunnen zijn dat het niet eens aan de nagelverharder ligt.Ik gebruik nog steeds de trend IT UP nagewas, maar jojobae olie zou ook wel wat zijn. Heb je al gekeken bij Holland&Barrett?

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>